Neem contact op met De Bree Makelaardij | We helpen u graag!

NEEM CONTACT OP | WIE ZIJN WIJ?

Wie is De Bree Makelaardij?

Na jarenlang als leidinggevende bij een groot makelaarskantoor te hebben gewerkt, besluit Erik de Bree in 2010 voor zichzelf te beginnen. “Ik maakte van de particuliere woningmakelaardij mijn specialisme en met succes. Ik had het veel eerder moeten doen, want wat is dit leuk!”

De eerste paar jaar voerde Erik voornamelijk taxaties uit, waarmee hij een goede boterham kon verdienen. “Anno nu horen we er helemaal bij; we verkopen veel woningen, we kopen ook veel woningen aan voor onze klanten, maar taxeren ook nog steeds in leuke aantallen.”

In 2014 werd team de Bree Makelaardij versterkt met de eerste echte binnendienstmedewerker op een eigen kantoortje in Oud Koog. In 2016 was dit adres reeds te klein geworden, mede door een verdere uitbreiding van het team. Op dit moment is De Bree Makelaardij gevestigd op de hoek van de Julianastraat en de Raadhuisstraat, van hieruit wordt de hele Zaanse woningmarkt bedient door inmiddels vijf enthousiaste teamleden. Elk teamlid weet van de hoed en de rand, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en iedereen uw vragen kan beantwoorden.

 

Waar blinkt De Bree Makelaardij in uit? “We hebben er heel veel plezier in om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken, dit resulteert voor ons in (zeer) hoge waarderingen èn veel gebak. Voor onze klanten betekent dit hoge verkoopprijzen en korte doorlooptijden. Bij aankoop van een woning onderhandelen we een zo laag mogelijke prijs voor onze klanten. Bij ons staat de klant echt op nummer 1. Ook is voor ons snelheid heel belangrijk, zo beloven we bijvoorbeeld bij taxaties dat we binnen 48 uur na opname een uitstekend rapport kunnen leveren, gevalideerd en wel!”

De Bree Makelaardij streeft ernaar de concurrentie net een stapje voor te blijven door snel op de ontwikkelingen in te springen en daarbij schuwen we weinig middelen.

Onderdeel van onze verkoopdiensten zijn:
Professionele fotografie, een zeer uitgebreid presentatiepakket inclusief video, interactieve plattegrond, 360 graden foto’s, meetrapportage en een promotieactie op Facebook! Dit alles krijgt u van ons!

 

Team:

Het team van de Bree Makelaardij staat altijd voor je klaar. Wij geloven in benaderbaar zijn en een persoonlijke aanpak. Leer alvast ons team kennen, dan weet je meteen met wie je te maken hebt. Wel zo fijn!

Erik de Bree
Register Makelaar Taxateur

(075) 202 03 90
(06) 2255 4444

Liam Blankendaal
Vastgoedadviseur

(075) 202 03 90
(06) 5798 4292

Lene Pauwels
Medewerker Binnendienst

(075) 202 03 90
(06) 23810275

Estelle Danielson
Medewerker Binnendienst

(075) 202 03 90
(06) 2381 0275

Barry Dijkstra
Hypotheekadviseur | VIXX hypotheken

(075) 202 03 90

Vacatures:

Ben jij bekend met Zaandam en de rest van Zaanstad? Heb jij een passie voor het makelaarsvak of heb je andere vaardigheden die van grote waarde zijn voor ons team? De Bree Makelaardij is regelmatig op zoek naar versterking! Hier vind je onze actuele vacatures.

Staat jouw droombaan er niet bij? Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar: info@debreemakelaardij.nl

E-mail

info@debreemakelaardij.nl

Adres

Raadhuisstraat 17 1541JA Koog a/d Zaan

Telefoon

075 202 03 90

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag op afspraak.

kunnen we je ergens mee helpen?

Geen vraag of opmerking is ons te gek! Stuur gerust vrijblijvend een berichtje en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!