Extra diensten | De Bree Makelaardij Zaanstad

Verhuizen met Groeneveld Verhuizingen

Eenvoudig verhuizen met Groeneveld Verhuizingen

Groeneveld Verhuizingen is het verhuisbedrijf in Zaanstad en omgeving, die elke verhuizing tot in de puntjes verzorgd. Met een vast en vertouwd team staan zij te springen om jou te onzorgen met de verhuizing. Daarnaast zijn zij lid van Erkende Verhuizers, waardoor jij verzekerd bent van de kwaliteit van jouw verhuizing!

 

De historie van Groeneveld Verhuizingen

Hoewel het verhuisbedrijf pas sinds 2008 bestaat, zijn zij stap voor stap bezig uit te groeien tot een lokaal begrip op verhuisgebied. Klanten kennen hun als een betrouwbaar verhuisbedrijf en het doel is om dat zo te houden.

Wat begonnen is als eenmanszaak is inmiddels gegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en een vaste groep verhuizers om de continuïteit te waarborgen. Sinds 2016 zijn zij als jong bedrijf ook lid geworden van de organisatie van Erkende Verhuizers. Daarnaast werken zij nauw samen met andere verhuisbedrijven in de regio en ervaren zzp-ers waarop zij kunnen rekenen bij drukte. Dit zijn stuk voor stuk ervaren en vakkundige verhuizers die regelmatig het team versterken.

Vraag vrijblijvend een passende offerte aan

  Vragen over onze diensten?

  Is een energielabel verplicht?
  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.
  Wat houdt de onderzoeksplicht koper in?
  Waar de verkopende partij de mededelingsplicht heeft, heeft de kopende partij een onderzoeksplicht. De koper wordt geacht zowel de bouwkundige als de juridische staat van de woning te onderzoeken. Dit is ook een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen, zodat je zeker weet dat alle belangrijke zaken goed zijn uitgezocht.
  Wat zijn ontbindende voorwaarden?
  Bij het kopen van een huis kan de koper ontbindende voorwaarden laten opnemen in de koopovereenkomst om de kans te waarborgen dat de koop ontbonden kan worden als aan de gestelde voorwaarden niet wordt voldaan. Ontbindende voorwaarden hebben veelal betrekking op het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie en een bouwtechnische keuring.

  Heb je een vraag, mail ons!


   Een nieuw huis kopen?