De Bree Makelaardij | Huis verkopen in de Zaanstad

STILLE VERKOOP

Waarom stille verkoop

Een huis stil verkopen, maar waarom eigenlijk? Zo zou het kunnen zijn dat je een huis niet wilt tonen aan een breed publiek om privacy- of veiligheidsredenen. Een andere reden kan zijn dat je niet wilt dat de gehele buurt weet dat het huis te koop staat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen wenst te verkopen onder bepaalde voorwaarden, of dat je al een potentiële koper hebt gevonden.

Stille verkoop zorgt er dus voor dat de woning niet zomaar aan iedereen getoond wordt. Het huis verschijnt dus niet in onze etalage en op onze website.

Hoe werkt stille verkoop?

Wanneer je interesse hebt in stille verkoop kun je contact met ons opnemen. Een van onze makelaars komt dan langs voor een vrijblijvende waardebepaling van het huis. Tijdens het gesprek geef je jouw wensen aan, vervolgens gaan wij op zoek in ons riante bestand met woningzoekenden. Uiteraard verzorgen wij alleen de bezichtigingen met potentiële kopers waarvan een match vrijwel zeker is. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets meer tijd overheen gaat dan wanneer je kiest voor actieve verkoop, maar de kans op succes is groter! Mocht je na een tijdje toch over willen stappen op actieve verkoop is dat geen probleem.

Potentiële kopers

Indien een potentiële koper zich meldt bij ons, informeren wij deze persoon eerst over de gang van zaken. Hierdoor krijgen we alleen kijkers die ook serieus geïnteresseerd zijn. We plannen, in overleg, een bezichtiging in. Deze transparantie en geen druk van de markt worden altijd zeer gewaardeerd door zowel kijker als verkoper. Een stille verkoop staat gelijk aan een stressvrije aanpak.

 

De 6 zekerheden van de Bree Makelaardij!

KOMT AFSRPAKEN NA

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

ACTUELE MARKTKENNIS

PERSOONLIJKE SAMENWERKING

DE PERFECTE WONINGPRESENTATIE

ALTIJD DE BESTE DEAL

Wat zeggen onze klanten?

Al vele anderen maakte naar grote tevredenheid gebruik van onze diensten. Deze huizenverkopers en huizenkopers gingen je voor!

"Veel kennis en fijn advies"

We zijn erg tevreden over de Bree Makelaardij in Koog aan de Zaan. Duidelijke informatie, veel kennis en fijn advies en prettig contact bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning!

Familie Bos

"Optimale ondersteuning"

Deze mensen weten precies hoe ze je optimaal kunnen ondersteunen bij het verkopen van je huis. Heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en heb mijn woning in korte tijd voor een goede prijs kunnen verkopen.

Evelien Adriaan

"Uitstekende wijze begeleid"

De Bree Makelaardij Zaanstad heeft ons zeer goed geholpen. Twee jaar terug een prima taxatie gedaan, nu de verkoop op uitstekende wijze begeleid. Ben zeer tevreden, zou direct weer met ze in zee gaan.

Sjoerd Wadman

Overtuigd?

Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van jouw verkoopadviesgesprek in Groot Zaanstad of Purmerend!

Vraag hier een verkoopadviesgesprek aan!

  Huis verkopen | Stappenplan verkoop woning

   

  Speciaal voor woningverkopers heeft de NVM het stappenplan voor de verkoop van een woning geschreven. De Bree Makelaardij begeleid je, als vakbekwaam verkoopmakelaar, door iedere fase van het verkooptraject. En of je nu kiest voor het full service traject waarbij we je van begin tot eind ontzorgen, of voor een traject waarbij je een aantal stappen zelf verzorgt; jouw belangen staan bij ons centraal!

  1. De vraagprijs bepalen: Het is van belang een goede prijs voor de woning te vragen; niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Wij komen bij je langs en bepalen, samen met jou, op basis van ligging, technische staat en faciliteiten een uitstekende prijs.
  2. Het publiciteitsplan opstellen: Samen denken we na over hoe de woning wordt aangeboden. Een goede beschrijving op Funda spreekt voor zich, maar ook de verschillende Social Media hebben voor ons geen geheimen.
  3. Het huis verkoopklaar maken: Een huis wat potentiële kopers uitnodigt om er te gaan wonen heeft de beste verkoopkans. Samen kijken we hoe we de woning zo uitnodigend mogelijk kunnen maken.
  4. De bezichtiging: Als jouw NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar begeleiden we de bezichtiging van de woning. Je hebt er geen omkijken naar!
  5. De onderhandelingen: Je kunt voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de Zaanstreek weten wij precies wat de woning minimaal moet opbrengen.
  6. De ondertekening van de koopakte: Wanneer er overeenstemming is over de prijs stellen we een koopovereenkomst op. Natuurlijk word je uitgebreid geïnformeerd over jouw rechten en plichten in deze fase.
  7. Naar de notaris: Gefeliciteerd! Het huis is verkocht. Een bezoek aan de notaris rondt de woningverkoop af.

  De Bree Makelaardij kan je van stap één tot zeven ontzorgen, maar je kunt ook zelf de woning verkopen via ons kantoor. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Koog aan de Zaan voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijk kopje koffie. Dan bespreken we samen welk verkooptraject bij jou past.

  Huis verkopen | Verkoop boost

   

  Nog sneller de woning verkopen? Dat kan met de woningverkoop boost. De Bree Makelaardij helpt je door de woning op Funda, Google, Facebook en een groot aantal woningwebsites nog vakkundiger onder de aandacht te brengen. We belichten de sterke punten van de woning en zorgen met een professionele advertentiecampagne dat deze door de juiste potentiële kopers wordt gezien.

  De woning komt bovenaan in de zoekresultaten op alle relevante platformen. Een heuse verkoopcampagne voor de woning dus! Inclusief advertentietegoed van AdWords. Wanneer je nog sneller de woning wilt verkopen, overweeg dan zeker de verkoop boost!

  Wil je weten of de verkoop boost iets voor jou is? Kom dan binnenkort nog bij ons langs in Koog aan de Zaan. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

   

   

   

  Vragen over een huis verkopen?

  Is een energielabel verplicht?

  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.

  Wat is een verkoopstrategie?

  Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat een woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van de woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  In de huidige markt kost het meer tijd om een woning te verkopen. Daarom adviseren wij om eerst je huidige woning te verkopen en daarna pas een woning aan te kopen.

  Heb je een vraag mail ons!


   Toch liever eerst een huis kopen?