De Bree Makelaardij | Huis verkopen in de Zaanstad

STILLE VERKOOP

Waarom stille verkoop

Je huis stil verkopen, maar waarom eigenlijk? Zo zou het kunnen zijn dat je jouw huis niet wilt tonen aan een breed publiek om privacy- of veiligheidsredenen. Een andere reden kan zijn dat je niet wilt dat de gehele buurt weet dat jouw huis te koop staat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen wenst te verkopen onder bepaalde voorwaarden, of dat je al een potentiële koper hebt gevonden.

Stille verkoop zorgt er dus voor dat jouw huis niet zomaar aan iedereen getoond wordt. Het huis verschijnt dus niet in onze etalage en op onze website.

Hoe werkt stille verkoop?

Wanneer je interesse hebt in stille verkoop kun je contact met ons opnemen. Een van onze makelaars komt dan bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je huis. Tijdens het gesprek geef je jouw wensen aan, vervolgens gaan wij op zoek in ons riante bestand met woningzoekenden. Uiteraard verzorgen wij alleen de bezichtigingen met potentiële kopers waarvan een match vrijwel zeker is. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets meer tijd overheen gaat dan wanneer je kiest voor actieve verkoop, maar de kans op succes is groter! Mocht je na een tijdje toch over willen stappen op actieve verkoop is dat geen probleem.

Potentiële kopers

Indien een potentiële koper zich meldt bij ons, informeren wij deze persoon eerst over de gang van zaken. Hierdoor krijgen we alleen kijkers die ook serieus geïnteresseerd zijn. We plannen, in overleg, een bezichtiging in. Deze transparantie en geen druk van de markt worden altijd zeer gewaardeerd door zowel kijker als verkoper. Een stille verkoop staat gelijk aan een stressvrije aanpak.

 

De 6 zekerheden van de Bree Makelaardij!

KOMT AFSRPAKEN NA

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

ACTUELE MARKTKENNIS

PERSOONLIJKE SAMENWERKING

DE PERFECTE WONINGPRESENTATIE

ALTIJD DE BESTE DEAL

Wat zeggen onze klanten?

Al vele anderen maakte naar grote tevredenheid gebruik van onze diensten. Deze huizenverkopers en huizenkopers gingen je voor!

"Veel kennis en fijn advies"

We zijn erg tevreden over de Bree Makelaardij in Koog aan de Zaan. Duidelijke informatie, veel kennis en fijn advies en prettig contact bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning!

Familie Bos

"Optimale ondersteuning"

Deze mensen weten precies hoe ze je optimaal kunnen ondersteunen bij het verkopen van je huis. Heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en heb mijn woning in korte tijd voor een goede prijs kunnen verkopen.

Evelien Adriaan

"Uitstekende wijze begeleid"

De Bree Makelaardij Zaanstad heeft ons zeer goed geholpen. Twee jaar terug een prima taxatie gedaan, nu de verkoop op uitstekende wijze begeleid. Ben zeer tevreden, zou direct weer met ze in zee gaan.

Sjoerd Wadman

Overtuigd?

Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van jouw verkoopadviesgesprek in Groot Zaanstad of Purmerend!

Vraag hier een verkoopadviesgesprek aan!

  Huis verkopen | Stappenplan verkoop woning

   

  Speciaal voor woningverkopers heeft de NVM het stappenplan voor de verkoop van uw woning geschreven. De Bree Makelaardij begeleid je, als vakbekwaam verkoopmakelaar, door iedere fase van het verkooptraject. En of je nu kiest voor het full service traject waarbij we je van begin tot eind ontzorgen, of voor een traject waarbij je een aantal stappen zelf verzorgt; jouw belangen staan bij ons centraal!

  1. De vraagprijs bepalen: Het is van belang een goede prijs voor jouw woning te vragen; niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Wij komen bij je thuis en bepalen, samen met jou, op basis van ligging, technische staat en faciliteiten een uitstekende prijs.
  2. Het publiciteitsplan opstellen: Samen denken we na over hoe de woning wordt aangeboden. Een goede beschrijving op Funda spreekt voor zich, maar ook de verschillende Social Media hebben voor ons geen geheimen.
  3. Je huis verkoopklaar maken: Een huis wat potentiële kopers uitnodigt om er te gaan wonen heeft de beste verkoopkans. Samen kijken we hoe we jouw huis zo uitnodigend mogelijk kunnen maken.
  4. De bezichtiging: Als jouw NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar begeleiden we de bezichtiging van je woning. Je hebt er geen omkijken naar!
  5. De onderhandelingen: Je kunt voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de Zaanstreek weten wij precies wat je huis minimaal moet opbrengen.
  6. De ondertekening van de koopakte: Wanneer er overeenstemming is over de prijs stellen we een koopovereenkomst op. Natuurlijk word je uitgebreid geïnformeerd over jouw rechten en plichten in deze fase.
  7. Naar de notaris: Gefeliciteerd! Je hebt je huis verkocht. Een bezoek aan de notaris rondt de woningverkoop af.

  De Bree Makelaardij kan je van stap één tot zeven ontzorgen, maar je kunt ook zelf je woning verkopen via ons kantoor. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Koog aan de Zaan voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijk kopje koffie. Dan bespreken we samen welk verkooptraject bij jou past.

  Huis verkopen | Verkoop boost

   

  Nog sneller je huis verkopen? Dat kan met de woningverkoop boost. De Bree Makelaardij helpt je door jouw woning op Funda, Google, Facebook en een groot aantal woningwebsites nog vakkundiger onder de aandacht te brengen. We belichten de sterke punten van je woning en zorgen met een professionele advertentiecampagne dat deze door de juiste potentiële kopers wordt gezien.

  Jouw huis komt bovenaan in de zoekresultaten op alle relevante platformen. Een heuse verkoopcampagne voor de woning dus! Inclusief advertentietegoed van AdWords. Wanneer je nog sneller je huis wilt verkopen, overweeg dan zeker de verkoop boost!

  Wil je weten of de verkoop boost iets voor jou is? Kom dan binnenkort nog bij ons langs in Koog aan de Zaan. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

   

  Vragen over een huis verkopen?

  Is een energielabel verplicht?

  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.

  Wat is een verkoopstrategie?

  Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van je woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  In de huidige markt kun je in populaire gebieden je huidige woning vaak snel verkocht krijgen. Vandaar dat je ervoor kunt kiezen om eerst een woning te kopen en direct je huidige woning in de verkoop te zetten. Indien het niet zeker is of je de woning snel verkocht krijgt of indien je een bepaalde overwaarde nodig hebt om je volgende woning te kunnen kopen, dan kan het zijn dat je beter eerst je huis kunt verkopen. De vraag is ook of je voldoende overbruggingshypotheek kunt krijgen om de nieuwe woning al gefinancierd te krijgen, voordat je huidige woning daadwerkelijk verkocht is.

  Heb je een vraag mail ons!


   Toch liever eerst een huis kopen?