De Bree Makelaardij | Huis verhuren in de Zaanstad e.o.

HUIS VERHUREN | VERHUUR MAKELAAR ZAANDAM & ZAANSTAD

Een huis verhuren via De Bree Makelaardij

 

Heb je een woning in bezit die je wilt verhuren, bijvoorbeeld omdat je voor langere tijd naar het buitenland gaat of juist omdat je het huis als beleggingsobject heb gekocht? Dan helpen de makelaars van De Bree Makelaardij je graag om een geschikte huurder te vinden.

Wij nemen alles voor je uit handen zodat je met een gerust hart de huurovereenkomst kunt tekenen.

Op dit moment begeleiden wij particulieren en kleine beleggers met de verhuur van hun huis of appartement. Wij kunnen je hierin volledig ontzorgen, ook in combinatie met vastgoedbeheer via onze vaste partner.

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

 

Waarom kiezen veel mensen voor de Bree Makelaardij?

– Zeer goede klantbeleving, hoge reviews;
– Zeer goede kennis van zaken;
– Hoge opbrengst en de snelste omloopsnelheid, cijfers wijzen dit ook uit!
– Veel connecties;
– Eerlijke tarieven voor de beste dienstverlening!

Huis verhuren | Stappenplan verhuur woning

De Bree Makelaardij begeleid je, als vakbekwaam verhuurmakelaar, door iedere fase van het verhuurtraject, waarbij jouw belangen bij ons centraal staan.

  1. De huurprijs bepalen: Het is van belang een goede prijs voor de woning te vragen; niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Wij komen bij je langs en bepalen, samen met jou, op basis van ligging, technische staat en faciliteiten een uitstekende huurprijs.
  2. Het publiciteitsplan opstellen: Samen denken we na over hoe de woning wordt aangeboden. Een goede beschrijving op Funda spreekt voor zich, maar ook de verschillende Social Media hebben voor ons geen geheimen.
  3. Het huis verhuurklaar maken: Een huis wat potentiële huurders uitnodigt om er te gaan wonen heeft de beste verhuurkans. Samen kijken we hoe we het huis zo uitnodigend mogelijk kunnen maken.
  4. De bezichtiging: Als jouw NVM geaccrediteerde makelaar begeleiden we de bezichtiging van de woning. Je hebt er geen omkijken naar!
  5. De onderhandelingen: Je kunt voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de Zaanstreek weten wij precies wat het huis minimaal moet opbrengen.
  6. De ondertekening van de huurovereenkomst: Wanneer er overeenstemming is over de prijs stellen we een huurovereenkomst op. Natuurlijk word je uitgebreid geïnformeerd over jouw rechten en plichten in deze fase.
  7. De eindinspectie: Gefeliciteerd! Je hebt de de woning verhuurd. We zullen tijdens de oplevering een inspectierapport opmaken inclusief foto’s, zodat je precies weet hoe de woning er ten tijde van oplevering uitziet.

De Bree Makelaardij kan je van stap één tot zeven ontzorgen. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Koog aan de Zaan voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijk kopje koffie. Dan bespreken we samen welk verhuurtraject bij jou past.

Veelgestelde vragen

Wat is een huurovereenkomst?

Een huurovereenkomst is een overeenkomst (afspraak) waarbij ene partij (de verhuurder) zich verplicht om aan de andere partij (de huurder) een zaak ter beschikking te stellen, terwijl de huurder op zijn beurt verplicht is tot het doen van een tegenprestatie.

Welke opzegtermijn gelden er bij woonruimte?

Bij woonruimte voor permanente bewoning heeft de verhuurder een opzegtermijn van drie maanden plus een maand voor ieder jaar dat de huurder de woonruimte bewoond heeft. Maar de maximale opzegtermijn voor de verhuurder is zes maanden.

De huurder hoeft alleen te vertrekken als hij met de opzegging heeft ingestemd. Zo niet, dan is het altijd de rechter die bepaalt of aan het contract een eind moet komen. De opzegtermijn voor de huurder is één maand.

Ben ik verplicht de woning te verhuren aan de hoogste bieder?

Nee, de verhuur geschiedt altijd na gunning van de verhuurder. Op basis van de biedingen stellen wij de beste huurder voor, jij hebt altijd het laatste woord.

Heb je een vraag mail ons!


    Toch liever het huis verkopen?