De Bree Makelaardij | Huis verkopen in de Zaanstad

EEN HUIS VERKOPEN IN ZAANSTAD & PURMEREND

Een huis verkopen in Zaanstad en Purmerend doe je eenvoudig en zorgeloos met de Bree Makelaardij. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een huis verkopen via de Bree Makelaardij?

De Bree Makelaardij is er voor je wanneer je een huis in Zaanstad wilt verkopen. Wij kennen Zaandam, Zaanstad en de rest van de Zaanstreek als geen ander en zijn daardoor de ideale, NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar uit de regio.

Bij Makelaardij de Bree sta jij centraal. Je verkoopt per slot van rekening niet iedere dag een woning. Je hebt met De Bree Makelaardij een vakkundige en zorgvuldige verkoopmakelaar aan je zijde. Wij weten precies wat de woningmarkt doet. Met deze kennis kunnen wij de beste verkoopstrategie en beste vraagprijs bepalen. Jouw belangen staan gegarandeerd altijd voorop! Wij verkopen de woning voor een goede prijs, vakkundig en snel!

Van A tot Z de beste

De makelaars van de Bree Makelaardij hebben het doel jou te begeleiden, maar ook het behartigen van jouw belangen. Van het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Van bouwkundige tot juridische aspecten. Wij ontzorgen je in het gehele verkoopproces!

Ervaren & deskundig

Meer dan 25 jaar ervaring, maar ook marktkennis, gevoel voor timing en niet geheel onbelangrijk, ook een groot netwerk. Hierdoor geeft het verkopen van een huis via de Bree Makelaardij rust in deze snel bewegende markt.

NVM

De Bree Makelaardij is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie op het gebied van makelaars en taxateurs, de NVM. Dit staat voor ‘De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen’. Wij hebben hiervoor gekozen omdat kwaliteit voorop staat bij deze brancheorganisatie, net als bij ons.

De 6 zekerheden van de Bree Makelaardij!

KOMT AFSRPAKEN NA

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

ACTUELE MARKTKENNIS

PERSOONLIJKE SAMENWERKING

DE PERFECTE WONINGPRESENTATIE

ALTIJD DE BESTE DEAL

Wat zeggen onze klanten?

Al vele anderen maakte naar grote tevredenheid gebruik van onze diensten. Deze huizenverkopers en huizenkopers gingen je voor!

"Veel kennis en fijn advies"

We zijn erg tevreden over de Bree Makelaardij in Koog aan de Zaan. Duidelijke informatie, veel kennis en fijn advies en prettig contact bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning!

Familie Bos

"Optimale ondersteuning"

Deze mensen weten precies hoe ze je optimaal kunnen ondersteunen bij het verkopen van je huis. Heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en heb mijn woning in korte tijd voor een goede prijs kunnen verkopen.

Evelien Adriaan

"Uitstekende wijze begeleid"

De Bree Makelaardij Zaanstad heeft ons zeer goed geholpen. Twee jaar terug een prima taxatie gedaan, nu de verkoop op uitstekende wijze begeleid. Ben zeer tevreden, zou direct weer met ze in zee gaan.

Sjoerd Wadman

Overtuigd?

Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van jouw verkoopadviesgesprek in Groot Zaanstad of Purmerend!

Vraag hier een verkoopadviesgesprek aan!

  Huis verkopen | Stappenplan verkoop woning

   

  Speciaal voor woningverkopers heeft de NVM het stappenplan voor de verkoop van een woning geschreven. De Bree Makelaardij begeleid je, als vakbekwaam verkoopmakelaar, door iedere fase van het verkooptraject. En of je nu kiest voor het full service traject waarbij we je van begin tot eind ontzorgen, of voor een traject waarbij je een aantal stappen zelf verzorgt; jouw belangen staan bij ons centraal!

  1. De vraagprijs bepalen: Het is van belang een goede prijs voor de woning te vragen; niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Wij komen bij je langs en bepalen, samen met jou, op basis van ligging, technische staat en faciliteiten een uitstekende prijs.
  2. Het publiciteitsplan opstellen: Samen denken we na over hoe de woning wordt aangeboden. Een goede beschrijving op Funda spreekt voor zich, maar ook de verschillende Social Media hebben voor ons geen geheimen.
  3. Het huis verkoopklaar maken: Een huis wat potentiële kopers uitnodigt om er te gaan wonen heeft de beste verkoopkans. Samen kijken we hoe we de woning zo uitnodigend mogelijk kunnen maken.
  4. De bezichtiging: Als jouw NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar begeleiden we de bezichtiging van de woning. Je hebt er geen omkijken naar!
  5. De onderhandelingen: Je kunt voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de Zaanstreek weten wij precies wat de woning minimaal moet opbrengen.
  6. De ondertekening van de koopakte: Wanneer er overeenstemming is over de prijs stellen we een koopovereenkomst op. Natuurlijk word je uitgebreid geïnformeerd over jouw rechten en plichten in deze fase.
  7. Naar de notaris: Gefeliciteerd! Het huis is verkocht. Een bezoek aan de notaris rondt de woningverkoop af.

  De Bree Makelaardij kan je van stap één tot zeven ontzorgen, maar je kunt ook zelf de woning verkopen via ons kantoor. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Koog aan de Zaan voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijk kopje koffie. Dan bespreken we samen welk verkooptraject bij jou past.

  Huis verkopen | Verkoop boost

   

  Nog sneller de woning verkopen? Dat kan met de woningverkoop boost. De Bree Makelaardij helpt je door de woning op Funda, Google, Facebook en een groot aantal woningwebsites nog vakkundiger onder de aandacht te brengen. We belichten de sterke punten van de woning en zorgen met een professionele advertentiecampagne dat deze door de juiste potentiële kopers wordt gezien.

  De woning komt bovenaan in de zoekresultaten op alle relevante platformen. Een heuse verkoopcampagne voor de woning dus! Inclusief advertentietegoed van AdWords. Wanneer je nog sneller de woning wilt verkopen, overweeg dan zeker de verkoop boost!

  Wil je weten of de verkoop boost iets voor jou is? Kom dan binnenkort nog bij ons langs in Koog aan de Zaan. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

   

  Vragen over een huis verkopen?

  Is een energielabel verplicht?

  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.

  Wat is een verkoopstrategie?

  Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat een woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van de woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  In de huidige markt kost het meer tijd om een woning te verkopen. Daarom adviseren wij om eerst je huidige woning te verkopen en daarna pas een woning aan te kopen.

  Heb je een vraag mail ons!


   Toch liever eerst een huis kopen?