De Bree Makelaardij | Huis verkopen in de Zaanstad

HUIS VERKOPEN | MAKELAAR ZAANSTAD & PURMEREND

De Bree Makelaardij is er voor je wanneer je je huis wilt verkopen!

De Bree Makelaardij is er voor je wanneer je je huis in Zaanstad wilt verkopen. Wij kennen Zaandam, Zaanstad en de rest van de Zaanstreek als geen ander en zijn daardoor jouw ideale, NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar uit de regio.

Bij Makelaardij de Bree sta jij centraal. Je verkoopt per slot van rekening niet iedere dag je huis. Je hebt met De Bree Makelaardij een vakkundige en zorgvuldige verkoopmakelaar aan je zijde. Jouw belangen staan gegarandeerd altijd voorop!

Overweeg je de verkoop van je huis in de Zaanstreek? En wil je een betrouwbare verkoopmakelaar met oog voor jouw belangen aan de zijde? Dan nodigen we je uit om een vrijblijvende gratis waardebepaling aan te vragen. Daarna komen we graag bij je langs om samen al jouw wensen te bespreken!

Al heel wat huizen in Zaandam en omgeving werden door ons verkocht. En hoe! De reviews van de verkopers spreken voor zich.

Blij dat wij voor een klein kantoor gekozen hebben. Daardoor beter contact en een persoonlijke behandeling. Geen vraag was te veel en meteen krijg je de hulp die je nodig hebt. Ons huis is supersnel verkocht. Geweldig en zeker aan te raden. Bedankt!

“Uitstekende service door de Bree Makelaardij geleverd bij de verkoop van mijn woning. Aardige mensen en zeer persoonlijk! Ze hebben veel marktkennis en reageren heel snel op alle vragen die je hebt. Het hele proces is vakkundig afgehandeld. Een echte aanrader.”

Huis verkopen | Stappenplan verkoop woning

 

Speciaal voor woningverkopers heeft de NVM het stappenplan voor de verkoop van uw woning geschreven. De Bree Makelaardij begeleid je, als vakbekwaam verkoopmakelaar, door iedere fase van het verkooptraject. En of je nu kiest voor het full service traject waarbij we je van begin tot eind ontzorgen, of voor een traject waarbij je een aantal stappen zelf verzorgt; jouw belangen staan bij ons centraal!

 1. De vraagprijs bepalen: Het is van belang een goede prijs voor jouw woning te vragen; niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Wij komen bij je thuis en bepalen, samen met jou, op basis van ligging, technische staat en faciliteiten een uitstekende prijs.
 2. Het publiciteitsplan opstellen: Samen denken we na over hoe de woning wordt aangeboden. Een goede beschrijving op Funda spreekt voor zich, maar ook de verschillende Social Media hebben voor ons geen geheimen.
 3. Je huis verkoopklaar maken: Een huis wat potentiële kopers uitnodigt om er te gaan wonen heeft de beste verkoopkans. Samen kijken we hoe we jouw huis zo uitnodigend mogelijk kunnen maken.
 4. De bezichtiging: Als jouw NVM geaccrediteerde verkoopmakelaar begeleiden we de bezichtiging van je woning. Je hebt er geen omkijken naar!
 5. De onderhandelingen: Je kunt voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de Zaanstreek weten wij precies wat je huis minimaal moet opbrengen.
 6. De ondertekening van de koopakte: Wanneer er overeenstemming is over de prijs stellen we een koopovereenkomst op. Natuurlijk word je uitgebreid geïnformeerd over jouw rechten en plichten in deze fase.
 7. Naar de notaris: Gefeliciteerd! Je hebt je huis verkocht. Een bezoek aan de notaris rondt de woningverkoop af.

De Bree Makelaardij kan je van stap één tot zeven ontzorgen, maar je kunt ook zelf je woning verkopen via ons kantoor. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Koog aan de Zaan voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijk kopje koffie. Dan bespreken we samen welk verkooptraject bij jou past.

Huis verkopen | Verkoop boost

 

Nog sneller je huis verkopen? Dat kan met de woningverkoop boost. De Bree Makelaardij helpt je door jouw woning op Funda, Google, Facebook en een groot aantal woningwebsites nog vakkundiger onder de aandacht te brengen. We belichten de sterke punten van je woning en zorgen met een professionele advertentiecampagne dat deze door de juiste potentiële kopers wordt gezien.

Jouw huis komt bovenaan in de zoekresultaten op alle relevante platformen. Een heuse verkoopcampagne voor de woning dus! Inclusief advertentietegoed van AdWords. Wanneer je nog sneller je huis wilt verkopen, overweeg dan zeker de verkoop boost!

Wil je weten of de verkoop boost iets voor jou is? Kom dan binnenkort nog bij ons langs in Koog aan de Zaan. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

 

Vragen over een huis verkopen?

Is een energielabel verplicht?

Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.

Wat is een verkoopstrategie?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van je woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Eerst kopen of eerst verkopen?

In de huidige markt kun je in populaire gebieden je huidige woning vaak snel verkocht krijgen. Vandaar dat je ervoor kunt kiezen om eerst een woning te kopen en direct je huidige woning in de verkoop te zetten. Indien het niet zeker is of je de woning snel verkocht krijgt of indien je een bepaalde overwaarde nodig hebt om je volgende woning te kunnen kopen, dan kan het zijn dat je beter eerst je huis kunt verkopen. De vraag is ook of je voldoende overbruggingshypotheek kunt krijgen om de nieuwe woning al gefinancierd te krijgen, voordat je huidige woning daadwerkelijk verkocht is.

Heb je een vraag mail ons!






  Toch liever eerst een huis kopen?

  BEL ME NU
  +
  Bel mij!