Extra diensten | De Bree Makelaardij Zaanstad

DE BREE MAKELAARDIJ | EXTRA DIENSTEN

Hypotheken | Vixx

De beste hypotheek voor jouw nieuwe huis, vixx regelt het. Als je eindelijk een mooie huis hebt gevonden is het zaak om snel zo goed mogelijk je hypotheek te regelen. Daarvoor werken wij samen met Barry Dijkstra van Vixx Hypotheken.

Vixx gelooft dat je kunt focussen op wat echt belangrijk is als je (geld)zaken goed zijn geregeld. Daarom helpt Vixx particulieren bij het regelen van alle (geld)zaken, van hypotheken tot verzekeringen en pensioenen.

Barry Dijkstra van Vixx Zaanstreek Waterland is dé specialist als het gaat om hypotheken voor een eigen woning. Vixx is onafhankelijk en vergelijkt voor jou meer dan 35 banken om tot de beste deal te komen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de voor jou ideale en voordeligste financiering krijgt. Door zijn ervaring en goede relaties, kan Barry vaak meer voor je regelen dan mogelijk lijkt!

Dus ben je op zoek naar de beste hypotheekadviseur omdat je een woning hebt gevonden of benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem dan contact op. Het eerste gesprek met Barry van Vixx is altijd gratis en vrijblijvend.

Meer over hypotheekadvies via Vixx en De Bree.

Energielabel

Elke woning moet bij verkoop of verhuur een definitief energielabel hebben. Dit label geeft een beeld over hoe energiezuinig het huis is. In 2015 heeft iedere woning een voorlopig energielabel gekregen. Dit voorlopige energielabel moet voor verkoop definitief gemaakt worden. En daarbij kan De Bree Makelaardij je helpen.

Samen met onze specialisten bekijken we jouw woning. Hierbij wordt gelet op energiebesparende maatregelen zoals isolatie, beglazing en verwarming. Klopt het voorlopige energielabel? Dan maken wij dit label voor u definitief. Klopt het niet? Dan vragen wij voor u een nieuw label aan. Zo kom je bij de verkoop van jouw huis niet voor vervelende verrassingen te staan.

Heb je voor de verkoop of verhuur van jouw woning een definitief energielabel nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Koog aan de Zaan. We bespreken graag de mogelijkheden met je. De koffie staat klaar!

Bouwtechnische keuring

Voorkom bouwtechnische verrassingen. Wanneer je geen zin hebt in onaangename bouwtechnische verrassingen bij het kopen van een woning staat De Bree Makelaardij je bij met een vakkundige bouwtechnische keuring. Onze keurmeesters zijn onafhankelijk en hebben geen belang bij een hoge of lage verkoopprijs. Zij zijn daardoor optimaal in staat om gebreken objectief in kaart te brengen.

Na een bouwtechnische keuring weet je precies wat de staat van het huis is. Onze keurmeester let op de staat van de dakbedekking, het schilderwerk en de constructie. Hij adviseert over verbouwingsmogelijkheden en herstelwerkzaamheden. Ook eventueel achterstallig onderhoud wordt in kaart gebracht in een bouwkundig rapport, net als de kosten voor het herstel. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het bouwkundig rapport kun je mee nemen in de onderhandelingen of zelfs gebruiken als ontbindende voorwaarde in een voorlopig koopcontract. Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring kan een boel rust en duidelijkheid geven. Je koopt per slot van rekening niet iedere week een huis!

Overweeg je een bouwtechnische keuring? De Bree Makelaardij staat je graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Koog aan de Zaan. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden met je.

 

Zonnepanelen via SolarXL

SolarXL is een leverancier van zonnepanelen die het anders doet! Dit in samenwerking met De Bree Makelaardij. Het is niet eenvoudig om in de hedendaagse markt een passend duurzaamheidsadvies te vinden. SolarXL is in staat snel en vakkundig te helpen bij deze uitdaging. Zijn zonnepanelen op dit moment de juiste financiële uitgave voor mij en hoe kan ik dit dan financieren?

 

Aansluitingen in 2 minuten regelen

De Bree Makelaardij werkt samen met aansluitingen.nl om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Via deze pagina kun je alle vereiste nutsvoorzieningen en internet, tv en bellen direct en in één keer regelen zonder extra kosten.

Alle nutsvoorzieningen – water, energie, gas of warmte, internet, tv en bellen – die je selecteert worden direct verwerkt en ontvang je een bevestiging per email. aansluitingen.nl heeft inmiddels meer dan 31.000 bewoners blij gemaakt met hun service.

 

Verhuizen met Groenenveld Verhuizingen

Eenvoudig verhuizen met Groeneveld Verhuizingen

Groeneveld Verhuizingen is het verhuisbedrijf in Zaanstad en omgeving, die elke verhuizing tot in de puntjes verzorgd. Met een vast en vertouwd team staan zij te springen om jou te onzorgen met de verhuizing. Daarnaast zijn zij lid van Erkende Verhuizers, waardoor jij verzekerd bent van de kwaliteit van jouw verhuizing!

Verkoopstyling

Een aantrekkelijk huis verkoopt sneller. Soms zit de aantrekkingskracht van een woning in een klein detail. Veruit de meeste kopers kunnen niet door de inrichting van de woning heen kijken. Onze verkoopstylisten helpen je graag om je woning zo aantrekkelijk te presenteren dat potentiële kopers verliefd worden op jouw huis.

70% van de woningen wordt binnen 3 maanden verkocht als deze onder handen is genomen door een vakkundig verkoopstylist. Ook valt de verkoopprijs gemiddeld 10% hoger uit wanneer de verkoopstylist zijn werk heeft gedaan. Kortom; dat betaalt zichzelf snel terug.

De Bree Makelaardij helpt je graag bij het stylen van je woning. Een fris laagje verf of een andere meubelopstelling kunnen wonderen doen voor de verkoop.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten wat onze verkoopstylisten voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met je mee!

Vragen over onze diensten?

Is een energielabel verplicht?

Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.

Wat houdt de onderzoeksplicht koper in?

Waar de verkopende partij de mededelingsplicht heeft, heeft de kopende partij een onderzoeksplicht. De koper wordt geacht zowel de bouwkundige als de juridische staat van de woning te onderzoeken. Dit is ook een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen, zodat je zeker weet dat alle belangrijke zaken goed zijn uitgezocht.

Wat zijn ontbindende voorwaarden?

Bij het kopen van een huis kan de koper ontbindende voorwaarden laten opnemen in de koopovereenkomst om de kans te waarborgen dat de koop ontbonden kan worden als aan de gestelde voorwaarden niet wordt voldaan. Ontbindende voorwaarden hebben veelal betrekking op het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie en een bouwtechnische keuring.

Heb je een vraag, mail ons!


    Een nieuw huis kopen?