Extra diensten | De Bree Makelaardij Zaanstad

DE BREE MAKELAARDIJ | EXTRA DIENSTEN

Hypotheken | Zaans Hypotheekhuis

Zaans Hypotheekhuis is de beste partner! Wat ons betreft is het Zaans Hypotheekhuis de beste partner wanneer je voor het eerst een woning gaat kopen, of wanneer je wilt doorstormen naar een (voor jou) nieuwe woning. De filosofie van het Zaans Hypotheekhuis sluit perfect aan bij die van ons: “Door hoge eisen aan onszelf te stellen ten aanzien van kennis en kunde zijn wij de ideale partner bij alle financiële vraagstukken die kunnen spelen. Binnen de wettelijke kaders vinden wij de passende oplossing. Dit doen wij door creatief met je mee te denken binnen ons eigen vakgebied, door met collega’s te overleggen en door het inschakelen van specialisten met bewezen kwaliteiten op een veel breder terrein.”

Zaans HypotheekHuis is de specialist in de Zaanstreek als het gaat om het verkrijgen van een financiering voor een eigen woning. Zaans Hypotheekhuis is onafhankelijk en hebben dus bij geen enkele bank of verzekeraar een afnameplicht. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de voor jou ideale en voordeligste financiering krijgt.

Het eerste gesprek met Zaans Hypotheekhuis is altijd gratis en vrijblijvend. Vul nu het aanvraagformulier in ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen!

Verkoopstyling

Een aantrekkelijk huis verkoopt sneller. Soms zit de aantrekkingskracht van een woning in een klein detail. Veruit de meeste kopers kunnen niet door de inrichting van de woning heen kijken. Onze verkoopstylisten helpen je graag om je woning zo aantrekkelijk te presenteren dat potentiële kopers verliefd worden op jouw huis.

70% van de woningen wordt binnen 3 maanden verkocht als deze onder handen is genomen door een vakkundig verkoopstylist. Ook valt de verkoopprijs gemiddeld 10% hoger uit wanneer de verkoopstylist zijn werk heeft gedaan. Kortom; dat betaalt zichzelf snel terug.

De Bree Makelaardij helpt je graag bij het stylen van je woning. Een fris laagje verf of een andere meubelopstelling kunnen wonderen doen voor de verkoop.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten wat onze verkoopstylisten voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met je mee!

Energielabel

Elke woning moet bij verkoop of verhuur een definitief energielabel hebben. Dit label geeft een beeld over hoe energiezuinig het huis is. In 2015 heeft iedere woning een voorlopig energielabel gekregen. Dit voorlopige energielabel moet voor verkoop definitief gemaakt worden. En daarbij kan De Bree Makelaardij je helpen.

Samen met onze specialisten bekijken we jouw woning. Hierbij wordt gelet op energiebesparende maatregelen zoals isolatie, beglazing en verwarming. Klopt het voorlopige energielabel? Dan maken wij dit label voor u definitief. Klopt het niet? Dan vragen wij voor u een nieuw label aan. Zo kom je bij de verkoop van jouw huis niet voor vervelende verrassingen te staan.

Heb je voor de verkoop of verhuur van jouw woning een definitief energielabel nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Koog aan de Zaan. We bespreken graag de mogelijkheden met je. De koffie staat klaar!

Bouwtechnische keuring

Voorkom bouwtechnische verrassingen. Wanneer je geen zin hebt in onaangename bouwtechnische verrassingen bij het kopen van een woning staat De Bree Makelaardij je bij met een vakkundige bouwtechnische keuring. Onze keurmeesters zijn onafhankelijk en hebben geen belang bij een hoge of lage verkoopprijs. Zij zijn daardoor optimaal in staat om gebreken objectief in kaart te brengen.

Na een bouwtechnische keuring weet je precies wat de staat van het huis is. Onze keurmeester let op de staat van de dakbedekking, het schilderwerk en de constructie. Hij adviseert over verbouwingsmogelijkheden en herstelwerkzaamheden. Ook eventueel achterstallig onderhoud wordt in kaart gebracht in een bouwkundig rapport, net als de kosten voor het herstel. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het bouwkundig rapport kun je mee nemen in de onderhandelingen of zelfs gebruiken als ontbindende voorwaarde in een voorlopig koopcontract. Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring kan een boel rust en duidelijkheid geven. Je koopt per slot van rekening niet iedere week een huis!

Overweeg je een bouwtechnische keuring? De Bree Makelaardij staat je graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Koog aan de Zaan. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden met je.

 

Vragen over onze diensten?

Is een energielabel verplicht?

Jazeker. Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina van de Rijksoverheid regelen.

Wat houdt de onderzoeksplicht koper in?

Waar de verkopende partij de mededelingsplicht heeft, heeft de kopende partij een onderzoeksplicht. De koper wordt geacht zowel de bouwkundige als de juridische staat van de woning te onderzoeken. Dit is ook een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen, zodat je zeker weet dat alle belangrijke zaken goed zijn uitgezocht.

Wat zijn ontbindende voorwaarden?

Bij het kopen van een huis kan de koper ontbindende voorwaarden laten opnemen in de koopovereenkomst om de kans te waarborgen dat de koop ontbonden kan worden als aan de gestelde voorwaarden niet wordt voldaan. Ontbindende voorwaarden hebben veelal betrekking op het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie en een bouwtechnische keuring.

Heb je een vraag, mail ons!


    Een nieuw huis kopen?

    BEL ME NU
    +
    Bel mij!