Extra diensten | De Bree Makelaardij Zaanstad

Verduurzamen met DuurzaamXL

Gefeliciteerd met jouw voornemen om je huis te gaan verduurzamen! Zowel milieutechnisch als financieel is dit een goed idee. Met de verduurzamingsmaatregelen van Duurzaam XL weet je zeker dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Geproduceerd door gekwalificeerde bedrijven met een bewezen goede staat van dienst.

Wie is DuurzaamXL?

Bij Duurzaam XL leveren ze zeer hoogwaardige producten met betrekking tot verduurzaming voor particulieren en bedrijven. Omdat voor hun alleen perfectie genoeg is, doen zij alles zelf. Van de eerste technische inspectie tot de installatie en het opleverrapport na afloop. Binnen 6 weken geïnstalleerd, met tot wel 12 jaar servicegarantie en tot wel 30 jaar garantie op de producten.Omdat de financiële aspecten kunnen worden verzorgd door jouw eigen vertrouwde financiële adviseur of door een financieel adviseur van De Bree Makelaardij, weet je zeker dat je ook op dat vlak de beste keuze maakt. En het mooie is: je betaald pas als alles is geïnstalleerd en werkend is opgeleverd. Dat geeft vertrouwen.

Al sinds 2019 grensverleggend

DuurzaamXL is opgericht in 2019 en is begonnen met het leveren van hoogwaardige zonnepaneel installaties. Inmiddels bieden ze een volledig pallet aan van verduurzamende maatregelen voor particulieren en bedrijven. Wat hun onderscheidt? Ze installeren enkel hoogwaardige producten van de beste kwaliteit en doen dit samen met aangesloten financieel adviseurs en duurzaamheidspartners. Deze manier van werken leidt voor de eindklant tot het allerbeste resultaat.

Vakmanschap in uw woning

Omdat het perfect moet, doen zij alles zelf. De ervaren, gecertificeerde monteurs verzorgen iedere stap, van de eerste inspectie tot aan de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en alle andere verduurzamende maatregelen en de inwerkingstelling en opleverrapportage na afloop.

Vanzelfsprekend voldoen al hun werkzaamheden aan alle veiligheidseisen en wet- en regelgeving. Ook doen de teams slechts één installatie per dag, zodat je profiteert van rust, focus en vakmanschap. Niet voor niets is het bedrijf InstallQ-gecertificeerd.

Ja! Ik wil verduurzamen!

  Vragen over onze diensten?

  Is een energielabel verplicht?
  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.
  Wat houdt de onderzoeksplicht koper in?
  Waar de verkopende partij de mededelingsplicht heeft, heeft de kopende partij een onderzoeksplicht. De koper wordt geacht zowel de bouwkundige als de juridische staat van de woning te onderzoeken. Dit is ook een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen, zodat je zeker weet dat alle belangrijke zaken goed zijn uitgezocht.
  Wat zijn ontbindende voorwaarden?
  Bij het kopen van een huis kan de koper ontbindende voorwaarden laten opnemen in de koopovereenkomst om de kans te waarborgen dat de koop ontbonden kan worden als aan de gestelde voorwaarden niet wordt voldaan. Ontbindende voorwaarden hebben veelal betrekking op het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie en een bouwtechnische keuring.

  Heb je een vraag, mail ons!


   Een nieuw huis kopen?