Extra diensten | De Bree Makelaardij Zaanstad

Zonnepanelen van SolarXL

SolarXL is een leverancier van zonnepanelen die het anders doet! Dit in samenwerking met De Bree Makelaardij. Het is niet eenvoudig om in de hedendaagse markt een passend duurzaamheidsadvies te vinden. SolarXL is in staat snel en vakkundig te helpen bij deze uitdaging. Zijn zonnepanelen op dit moment de juiste financiële uitgave voor mij en hoe kan ik dit dan financieren?

Waarom SolarXL
SolarXL zorgt voor totale ontzorging gedurende het verduurzamingsproces. SolarXL is professioneel, vooruitstrevend en heeft buitengewone garanties. Zij zorgen voor gemak, kwaliteit en denken mee om een goede keuze te maken om de zonnepanelen te financieren. SolarXL gelooft in samenwerken; delen is ook een vorm van vermenigvuldigen. SolarXL ondersteunt uw financieel adviseur om een professionele stap te kunnen zetten in duurzaamheid.

Onze werkwijze
Een nieuwe woning, een verbouwing of verduurzaming. Het ideale moment om met een financieel adviseur om de tafel te gaan zitten. SolarXL staat klaar op het juiste moment om u te helpen in de juiste verduurzamingsstap. Daarom werkt SolarXL stap voor stap, steeds in overleg met u. U kunt  goed onderbouwd beslissen of zonnepanelen in uw situatie rendabel zijn, op basis van onze rapportages. U ontvangt een adviesrapportage met de hoeveelheid zonnepanelen, de gunstige ligging, het type zonnepaneel en het financieringsadvies.

SolarXL neemt vanaf dit moment het proces over en één van onze adviseurs neemt contact met u op, zodat zij zeker weten dat u de offerte begrijpt. Daarna volgt er een schouwafspraak door de installateur om te controleren of het dak technisch geschikt is voor zonnepanelen. Is het dak geschikt, dan volgt de installatie en de servicefase. Daarnaast regelt SolarXL kosteloos de btw-teruggave via de belastingdienst.

De zonnepanelen
SolarXL biedt alleen zonnepanelen van topkwaliteit aan. SolarXL onderzoekt samen met u welk type zonnepaneel het meest geschikt is. SolarXL werkt met 2 soorten panelen: glas-folie panelen en glas-glas panelen. Met deze zonnepanelen bent u verzekerd van een maximale opbrengst en claimbare garanties.

Solar-adviessoftware SolarXL
Uw financieel adviseur maakt gebruik van het Solar-adviessoftware van SolarXL om de technische en financiële aspecten op maat te berekenen. Uit de Solar-adviessoftware en de informatie van u volgt een duurzaamheidsrapportage. Dit is een duidelijk, overzichtelijk en vakkundig rapport waarin u wordt meegenomen in verduurzaming. SolarXL kijkt naar het toekomstige energieverbruik op basis van de gezinssituatie, de wensen en de voorkeuren.

De financiering
De juiste financiële beslissing staat voorop. Om zonne-energie aan te schaffen is het belangrijk om een goede keuze te maken bij de financiering. Dit kan bij SolarXL op een aantal verschillende manieren. De zonnepanelen kunnen meegefinancierd worden met de hypotheek, u kan dit doen middels eigen geld of een duurzame lening.

Heeft u interesse in zonnepanelen, neem dan contact op met De Bree Makelaardij.

Ja! Ik wil zonnepanelen

  Vragen over onze diensten?

  Is een energielabel verplicht?
  Jazeker. Het is verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina regelen.
  Wat houdt de onderzoeksplicht koper in?
  Waar de verkopende partij de mededelingsplicht heeft, heeft de kopende partij een onderzoeksplicht. De koper wordt geacht zowel de bouwkundige als de juridische staat van de woning te onderzoeken. Dit is ook een goede reden om een aankoopmakelaar in te schakelen, zodat je zeker weet dat alle belangrijke zaken goed zijn uitgezocht.
  Wat zijn ontbindende voorwaarden?
  Bij het kopen van een huis kan de koper ontbindende voorwaarden laten opnemen in de koopovereenkomst om de kans te waarborgen dat de koop ontbonden kan worden als aan de gestelde voorwaarden niet wordt voldaan. Ontbindende voorwaarden hebben veelal betrekking op het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie en een bouwtechnische keuring.

  Heb je een vraag, mail ons!


   Een nieuw huis kopen?