Erik behaalt certificaat Meester-Register Taxateur Wonen: De expert in woningwaardering en begeleider van leerling-taxateurs - De Bree Makelaardij

Onze collega Erik heeft zijn certificaat als Meester-Register taxateur wonen behaald. Dit betekent dat hij een expert is in het waarderen van woningen en dat hij is erkend door een erkende organisatie voor taxateurs, zoals de Nederlandse Vereniging van Registertaxateurs (NVP). Door het behalen van het certificaat Meester-Register taxateur wonen is Erik bevoegd om leerling taxateurs op te leiden en begeleiden met het Meester-Gezeltraject.

Het Meester-Gezeltraject is een opleidingstraject voor taxateurs die zich willen specialiseren in het taxeren van woningen en het certificaat Register-Taxateur willen behalen. Tijdens deze opleiding zal de leerling onder supervisie van de Meester-Taxateur, in dit geval dus Erik, werken en begeleid worden bij het uitvoeren van de taxaties en het opstellen van de taxatierapporten.

Het Meester-Gezeltraject is een intensief proces en vergt veel tijd en werk. Wanneer de leerling het traject succesvol heeft afgerond, zal hij of zij in staat zijn om een professioneel en nauwkeurig taxatierapport te maken welke voldoet aan alle normen in de taxateursbranche.

Ben jij of ken jij iemand die op het punt staat om aan het Meester-Gezeltraject te beginnen en nog op zoek is naar een Meester-Taxateur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-2020390 of te mailen naar info@debreemakelaardij.nl.