Vacature | kandidaat makelaar (krmt) | De Bree Makelaardij Zaanstad

VACATURE | ASSISTENT MAKELAAR (ARMT)

Vacature | assistent makelaar makelaar

Momenteel zijn wij opzoek naar een fulltime (minimaal 32 uur) proactieve Assistent Makelaar (ARMT) ter versterking van ons team. Ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen op de Zaanse woningmarkt en beschik je over een ondernemersmentaliteit dan komen we graag met jou in contact!

Over de Bree Makelaardij
Professionaliteit, kwaliteit en plezier staan bij ons altijd voorop en de opdrachtgevers staan altijd centraal! We werken met een klein hecht team waarvan alle neuzen dezelfde kant op staan. In ons zit allemaal dezelfde mate van enthousiasme, focus en professionaliteit. We zijn allemaal heel goed op elkaar ingespeeld, dus het is heel belangrijk dat we samen een klik hebben qua persoonlijkheid en werkhouding!

Functiebeschrijving
Een Assistent Makelaar houdt zich vooral bezig met het ondersteunen van de binnendienst, het uitvoeren van bezichtigingen, afhandelingen en het uitwerken van taxaties. Je zult vooral werkzaam zijn op de afdeling verkoop en je bezighouden met de uitbreiding van deze afdeling. Je bent werkzaam in een klein hecht team waarin iedereen op de hoogte is van alle lopende zaken, waardoor de lijnen kort zijn en alle teamleden de opdrachtgevers te allen tijde te woord kan staan.

Wie zoeken wij:
Jij hebt, overeenkomstig met de eisen van de NVM, de vereiste diploma’s om jezelf ARMT’er te mogen noemen. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Je bent enthousiast, gedreven, stressbestendig, representatief en je haalt er voldoening uit om onze klanten volledig te “ontzorgen” in het aan- of verkoopproces. Je hebt uitstekende commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden én het hebben van een ondernemersmentaliteit is een enorme pre. Verder zoeken we iemand die woonachtig is in of ervaring heeft met de woningmarkt in de Zaanstreek.

Wat bieden we jou:
Een afwisselende en uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is! Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een groeiend makelaarskantoor. Een marktconform salaris passend bij leeftijd en ervaring.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag ons team komen versterken? Dan zien we graag een korte motivatie en je CV voor 3 mei 2021 per mail tegemoet erik@debreemakelaardij.nl

Voor meer informatie over de vacature mag je contact opnemen met Erik de Bree 075 – 2020390.

 

 

 

 

 

 

 

Vragen over taxaties?

Wat staat er in een taxatierapport?

De taxateur verzamelt zoveel mogelijke relevantie informatie over je woning en dit wordt in het taxatierapport genoteerd. Dit betreft o.a. informatie over:

 • Het soort woning
 • De grootte, aard en indeling van de woning
 • De grootte, aard en indeling van het perceel
 • De ligging van het huis, het uitzicht, voorzieningen en eventuele overlast
 • Het afwerkingsniveau van de woning
 • De bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud
 • De esthetische en architectonische kwaliteit
 • Beperkte zakelijk rechten op het huis en/of ondergrond
 • Onderhoudstoestand
 • Onderbouwing waardeoordeel
 • Privaatrechtelijke aspecten
 • Omschrijving omgeving en object
 • Verontreiniging
 • Publiekrechtelijke aspecten
Wat is een NWWi-taxatie?

Als u een hypotheek gaat aanvragen, heb je een (NWWI) gevalideerd taxatierapport nodig. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijk validatie-instituut. Zij controleren of het taxatierapport en de taxateur aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen.
De bank zal bij een hypotheekaanvraag vrijwel altijd om een gevalideerd taxatierapport vragen. Een taxatie gevalideerd door het NWWI wordt door alle Nederlandse geldschieters geaccepteerd. Houdt er hierbij wel rekening mee dat de meeste banken een taxatierapport accepteren dat maximaal drie maanden oud is. Sommige banken accepteren een NWWI-taxatie die maximaal zes maanden oud is.

Wat doet een taxateur?

Een taxateur schat de waarde van een object en noteert dit in een taxatierapport. Een taxateur is een onafhankelijk en gediplomeerd persoon. Iemand kan zich taxateur noemen als hij/zij voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de certificeringsregeling en is pas een erkende taxateur als men ingeschreven staat bij een van twee erkende taxatieregisters: VastgoedCert of SCVM. Uit de taxatie komt een taxatierapport dat je kunt gebruiken voor aan- en verkoopbeslissingen. Daarnaast is het taxatierapport noodzakelijk voor het verkrijgen van een hypotheek.

Heb je een vraag mail ons!

Weten wie wij zijn?