De Bree Makelaardij bereid uit

Wat voor samenwerkingen dan?

Bij de verkoop en aankoop van jouw woning komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het tekenen van een koopovereenkomst. Bij de verkoop heb je bijvoorbeeld een energielabel of in een verder stadium een verhuizing nodig en bij de aankoop van een woning kan je wel een hypotheekadvies, nutsvoorzieningen of in geval van verduurzaming zonnepanelen gebruiken. De Bree Makelaardij is met meerdere bedrijven een samenwerking gestart, zodat jij gemakkelijk via ons deze diensten allemaal kunt regelen! Wat wij jou kunnen bieden, leggen we je graag uit.

Homekeur
Heeft jouw woning nog geen energielabel? Of heb jij een bod gedaan met voorbehoud van een bouwtechnische keuring en is deze geaccepteerd? Homekeur kan jou hierbij helpen! Homekeur is een gespecialiseerd bedrijf in het afgeven van energie labels en het afnemen van bouwtechnische keuringen in de Zaanstreek. Je kunt gemakkelijk via onze website een afspraak maken met Homekeur voor de benodigde dienst. De kosten hiervan bedragen €349,- voor het energielabel en €389,- voor de bouwtechnische keuring.

Vixx Hyphoteken
Voor de aankoop van jouw nieuwe woning is het natuurlijk handig om te weten wat jij maximaal kunt lenen. Hierbij helpt Barry van Vixx Hypotheken jou graag! Barry gaat graag met je in gesprek en maakt voor jou een berekening zodat jij precies weet wat je maximaal kunt besteden aan jouw nieuwe stulpje.

SolarXL
Wil jij jouw huidige woning of jouw nieuwe woning verduurzamen door middel van zonnepanelen? Dan ben je bij SolarXL aan het juiste adres! SolarXL is professioneel, vooruitstrevend, heeft buitengewone garanties en zorgt voor totale ontzorging gedurende het verduurzamingsproces. Wil je graag een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in op onze website of bel naar De Bree Makelaardij!

Aansluitingenregelen.nl
Heb jij een nieuwe woning gekocht? Of wil je gewoon overstappen van leverancier voor de nutsvoorzieningen? Dat kan gemakkelijk en snel in om en nabij 2 minuten! Aansluitingen.nl geeft jou de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen, internet, tv en bellen via één formulier aan te vragen. Ideaal toch?!

Groeneveld Verhuizingen
Komt de overdracht van jouw droomwoning dan eindelijk in zicht en heb je nog een verhuisbedrijf nodig? Of heb je jouw woning verkocht en moet hij leeg? Dit doet Groeneveld Verhuizingen op een zeer professionele en verzorgde manier! Daarnaast zijn zij lid van Erkende Verhuizers, waardoor jij verzekerd bent van de kwaliteit van jouw verhuizing. Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan of bel naar De Bree Makelaardij!

Je kunt al deze extra diensten vinden op onze website onder het kopje ‘Ook handig’… want dat is het, HANDIG!