Huis verkopen in Purmerend | De Bree Makelaardij

Een huis verkopen in Purmerend?

Overweeg jij om een huis in Purmerend te verkopen? Dan ben je bij de Bree Makelaardij aan het juiste adres! Wij ontzorgen je van A tot Z bij de verkoop van jouw huis in Purmerend. Makkelijker kan niet.

Waarom een huis verkopen via de Bree Makelaardij?

Bij Makelaardij de Bree sta jij centraal. Je verkoopt per slot van rekening niet iedere dag een woning. Je hebt met De Bree Makelaardij een vakkundige en zorgvuldige verkoopmakelaar aan je zijde. Wij weten precies wat de woningmarkt in Purmerend doet. Met deze kennis kunnen wij de beste verkoopstrategie en beste vraagprijs bepalen. Jouw belangen staan gegarandeerd altijd voorop! Wij verkopen je huis voor een goede prijs, vakkundig en snel!

Van A tot Z de beste

De makelaars van de Bree Makelaardij hebben het doel jou te begeleiden, maar ook het behartigen van jouw belangen. Van het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Van bouwkundige tot juridische aspecten. Wij ontzorgen je in het gehele verkoopproces!

Ervaren & deskundig

Meer dan 25 jaar ervaring, maar ook marktkennis, gevoel voor timing en niet geheel onbelangrijk, ook een groot netwerk. Hierdoor geeft het verkopen van een huis via de Bree Makelaardij rust in deze snel bewegende markt.

NVM

De Bree Makelaardij is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie op het gebied van makelaars en taxateurs, de NVM. Dit staat voor ‘De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen’. Wij hebben hiervoor gekozen omdat kwaliteit voorop staat bij deze brancheorganisatie, net als bij ons.

De 6 zekerheden van de Bree Makelaardij!

KOMT AFSRPAKEN NA

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

ACTUELE MARKTKENNIS

PERSOONLIJKE SAMENWERKING

DE PERFECTE WONINGPRESENTATIE

ALTIJD DE BESTE DEAL

Wat zeggen onze klanten?

Al vele anderen maakte naar grote tevredenheid gebruik van onze diensten. Deze huizenverkopers en huizenkopers gingen je voor!

"Veel kennis en fijn advies"

We zijn erg tevreden over de Bree Makelaardij in Koog aan de Zaan. Duidelijke informatie, veel kennis en fijn advies en prettig contact bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning!

Familie Bos

"Optimale ondersteuning"

Deze mensen weten precies hoe ze je optimaal kunnen ondersteunen bij het verkopen van je huis. Heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en heb mijn woning in korte tijd voor een goede prijs kunnen verkopen.

Evelien Adriaan

"Uitstekende wijze begeleid"

De Bree Makelaardij Zaanstad heeft ons zeer goed geholpen. Twee jaar terug een prima taxatie gedaan, nu de verkoop op uitstekende wijze begeleid. Ben zeer tevreden, zou direct weer met ze in zee gaan.

Sjoerd Wadman

Overtuigd?

Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van jouw verkoopadviesgesprek in Purmerend!

Vraag hier een verkoopadviesgesprek aan!

  Vragen over een huis verkopen?

  Is een energielabel verplicht?

  Jazeker. Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina van de Rijksoverheid regelen.

  Wat is een verkoopstrategie?

  Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van je woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  In de huidige markt kun je in populaire gebieden je huidige woning vaak snel verkocht krijgen. Vandaar dat je ervoor kunt kiezen om eerst een woning te kopen en direct je huidige woning in de verkoop te zetten. Indien het niet zeker is of je de woning snel verkocht krijgt of indien je een bepaalde overwaarde nodig hebt om je volgende woning te kunnen kopen, dan kan het zijn dat je beter eerst je huis kunt verkopen. De vraag is ook of je voldoende overbruggingshypotheek kunt krijgen om de nieuwe woning al gefinancierd te krijgen, voordat je huidige woning daadwerkelijk verkocht is.

  Heb je een vraag mail ons!

  Toch liever eerst een huis kopen?