Makelaar Assendelft e.o. | De Bree Makelaardij

 MAKELAAR ASSENDELFT & ZAANSTAD

De Bree Makelaardij is er voor je wanneer je een huis in Assendelft wilt (ver)kopen!

Wij kennen Assendelft, Zaanstad en de rest van de Zaanstreek als geen ander en zijn daardoor jouw ideale NVM verkoopmakelaar in de regio.

Wil je een huis of appartement in Assendelft verkopen of aankopen, dan biedt deze pagina je informatie over de woningprijzen en verkoopduur in deze leuke plaats!

De markt in Assendelft is nog volop in beweging en dat is te zien! De gemiddelde verkooptermijn van een huis of appartement in Assendelft is slechts 26 dagen en dit is (veel) sneller dan het landelijk gemiddelde! De Bree Makelaardij doet dit nog iets sneller met een totaal gemiddelde van 23 dagen! Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van de vraagprijs en de het type woning. De gemiddelde koopsom is in Assendelft maar liefst € 363.000. Ook wordt er bij veel transacties nog (flink) overboden. De grootste categorie woningen in Assendelft kan hebben een woningprijs tussen de € 300.000,- en € 350.000,-. Ook is er voldoende aanbod van woningen in de prijsklasse € 225.000,- en € 275.000,-

Feiten over Assendelft

Assendelft is een lintdorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp is van oorsprong opgedeeld in verschillende buurtschappen, het Noordeinde, de Kerkbuurt en het Zuideinde. Aan de westkant kent Assendelft een groot poldergebied, met onder meer een deel van de buurtschap Busch en Dam. Aan de oostkant van Assendelft zijn de buurtschappen Vrouwenverdriet en Nauerna gelegen. Assendelft had in 2020 23.960 inwoners, waarvan 15.346 woonachtig in de vinexwijk Saendelft. Assendelft was tot 1974 een zelfstandige gemeente en was qua oppervlakte de grootste gemeente in de Zaanstreek. In 1974 is Assendelft opgegaan in de gemeente Zaanstad.

Waarom je huis verkopen via de Bree Makelaardij?

Bij Makelaardij de Bree sta jij centraal. Je (ver)koopt per slot van rekening niet iedere dag een huis. Je hebt met De Bree Makelaardij een vakkundige en zorgvuldige NVM makelaar aan je zijde. Wij weten precies wat de woningmarkt in Assendelft doet. Met deze kennis kunnen wij de beste strategie en beste prijs bepalen. Jouw belangen staan gegarandeerd altijd voorop! Wij (ver)kopen jouw huis voor een goede prijs, vakkundig en snel!

Overweeg je de verkoop van je huis in Assendelft? En wil je een betrouwbare verkoopmakelaar met oog voor jouw belangen aan de zijde? Dan nodigen we je uit om een vrijblijvende gratis waardebepaling aan te vragen. Daarna komen we graag bij je langs om samen al jouw wensen te bespreken!

Al heel wat huizen in Assendelft en omgeving werden door ons verkocht. En hoe! De reviews van de verkopers spreken voor zich.

Vragen over een huis verkopen?

Is een energielabel verplicht?

Jazeker. Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina van de Rijksoverheid regelen.

Wat is een verkoopstrategie?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van je woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Eerst kopen of eerst verkopen?

In de huidige markt kun je in populaire gebieden je huidige woning vaak snel verkocht krijgen. Vandaar dat je ervoor kunt kiezen om eerst een woning te kopen en direct je huidige woning in de verkoop te zetten. Indien het niet zeker is of je de woning snel verkocht krijgt of indien je een bepaalde overwaarde nodig hebt om je volgende woning te kunnen kopen, dan kan het zijn dat je beter eerst je huis kunt verkopen. De vraag is ook of je voldoende overbruggingshypotheek kunt krijgen om de nieuwe woning al gefinancierd te krijgen, voordat je huidige woning daadwerkelijk verkocht is.

Heb je een vraag mail ons!

Toch liever eerst een huis kopen?