Makelaar Krommenie | De Bree Makelaardij

MAKELAAR KROMMENIE

De Bree Makelaardij is er voor je wanneer je huis in Krommenie wilt (ver)kopen!

Wij kennen Krommenie, Zaanstad en de rest van de Zaanstreek als geen ander en zijn daardoor jouw ideale NVM verkoopmakelaar in de regio.

Wil je een huis of appartement in Krommenie verkopen of kopen, dan biedt deze pagina je informatie over de woningprijzen en verkoopduur in deze leuke plaats!

De markt in Krommenie is nog volop in beweging en dat is te zien! De gemiddelde verkooptermijn van een huis of appartement in Krommenie is slechts 26 dagen en dit is (veel) sneller dan het landelijk gemiddelde! Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van de vraagprijs en de het type woning. De gemiddelde koopsom is in Krommenie maar liefst € 312.000. Ook wordt er bij veel transacties nog (flink) overboden. De grootste categorie woningen in Krommenie kan hebben een woningprijs tussen de € 275.000,- en € 300.000,-. Ook is er voldoende aanbod van woningen in de prijsklasse € 225.000,- en € 275.000,-

 

Feiten over Krommenie

Krommenie is een plaats in de gemeente Zaanstad. De plaats, die in 2001 zijn 750-jarige bestaan vierde, was tot 1974 een zelfstandige gemeente in het noorden van de Zaanstreek, in de provincie Noord-Holland. Krommenie is vooral bekend van de linoleumfabriek. Deze staat tegenwoordig echter in het naburige Assendelft.

 

Waarom je huis verkopen via de Bree Makelaardij?

Bij Makelaardij de Bree sta jij centraal. Je (ver)koopt per slot van rekening niet iedere dag een huis. Je hebt met De Bree Makelaardij een vakkundige en zorgvuldige NVM makelaar aan je zijde. Wij weten precies wat de woningmarkt in Krommenie doet. Met deze kennis kunnen wij de beste verkoop- en aankoopstrategie en beste prijs bepalen. Jouw belangen staan gegarandeerd altijd voorop! Wij (ver)kopen jouw huis voor een goede prijs, vakkundig en snel!

 

Overweeg je de verkoop van je huis in Krommenie? En wil je een betrouwbare verkoopmakelaar met oog voor jouw belangen aan de zijde? Dan nodigen we je uit om een vrijblijvende gratis waardebepaling aan te vragen. Daarna komen we graag bij je langs om samen al jouw wensen te bespreken!

Al heel wat huizen in Krommenie en omgeving werden door ons verkocht. En hoe! De reviews van de verkopers spreken voor zich.

Ben zeer tevreden met Erik en Ellis en de rest van Team de Bree uit Koog aan de Zaan. Al sinds mijn eerste gesprek met Erik heb ik al een goed gevoel gehad. Ze hebben alles goed geregeld, mij goede tips gegeven en altijd op de hoogte gehouden. Mijn woning in koog aan de Zaan is zeer snel verkocht!

“Uitstekende service door de Bree Makelaardij geleverd bij de verkoop van mijn woning. Aardige mensen en zeer persoonlijk! Ze hebben veel marktkennis en reageren heel snel op alle vragen die je hebt. Het hele proces is vakkundig afgehandeld. Een echte aanrader.”

Vragen over een huis verkopen?

Is een energielabel verplicht?

Jazeker. Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Mocht je nog geen energielabel hebben of je wilt deze vernieuwen, dan kun je dat eenvoudig via deze pagina van de Rijksoverheid regelen.

Wat is een verkoopstrategie?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De juiste verkoopstrategie wordt mede met jou bepaald en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken onder andere de verkoopverwachtingen, de gewenste aanvaardingsdatum, de vraagprijs en de promotie van je woning afgestemd op de juiste doelgroep. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Eerst kopen of eerst verkopen?

In de huidige markt kun je in populaire gebieden je huidige woning vaak snel verkocht krijgen. Vandaar dat je ervoor kunt kiezen om eerst een woning te kopen en direct je huidige woning in de verkoop te zetten. Indien het niet zeker is of je de woning snel verkocht krijgt of indien je een bepaalde overwaarde nodig hebt om je volgende woning te kunnen kopen, dan kan het zijn dat je beter eerst je huis kunt verkopen. De vraag is ook of je voldoende overbruggingshypotheek kunt krijgen om de nieuwe woning al gefinancierd te krijgen, voordat je huidige woning daadwerkelijk verkocht is.

Heb je een vraag mail ons!

Toch liever eerst een huis kopen?